Keressen minket!

Jelen weboldalt a DH Dental Kft. üzemelteti. Székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 9., Magyarország.

Kérjük, hogy a weboldal használata előtt olvassa el a jelen szabályzatot, amely leírja, hogyan kezelünk személyes adatokat és cookie-kat. Ön a weboldal használatával a jelen szabályzatot elfogadja.

Az információ gyűjtése és felhasználása

A weboldal rendszerteljesítménye, használhatóságának optimalizálása érdekében, valamint szolgáltatásainkról való hasznos információk nyújtása céljából automatikusan gyűjtünk és tárolunk információkat naplófájlokban az Ön számítógépén. Ez magában foglalja az Internet Protocol (IP) címet, a böngésző típusát, a nyelvbeállítást, az operációs rendszert, az internetszolgáltatót (ISP) és az időbélyegzőt.

Az információkat a weboldal hatékony fenntartása, a látogatói viselkedés nyomon követése, trendek elemzése és felhasználóink összességének demográfiai adatai összegyűjtése céljából használjuk fel. Az általunk gyűjtött információk marketing szolgáltatások és üzenetek céljából is felhasználásra kerülhetnek.

Ha nem személyes információkat Személyes Adatokkal együtt használunk fel, az információt az összekapcsolás időtartamáig Személyes Adatként kezeljük.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön személyes adatai marketing, kapcsolatfelvétel, valamint szolgáltatásaink teljesítése céljából kerülnek tárolásra. Ön a személyes adatainak önkéntes megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a DH Dental Kft. a személyes adatokat a fenti cél megvalósulása érdekében hozzáférhetővé tegye alvállalkozói részére, akik az adatok kezelésére és feldolgozására jogosultak: Cherry Pick Kft., 1133 Budapest, Gogol u. 13.

Ön a mindenkori adatkezelőnél tájékoztatást kérelmezhet személyes adatainak kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását vagy törlését.

Cookie-k használata

A jelen weboldal az online szolgáltatások és reklámok optimalizálása céljából „cookie”-kat használhatnak.

A cookie ("süti") egy információcsomag, amelyet a webszerverünk küld az Ön böngészőjének, majd a böngésző visszaküld a szervernek minden, a szerver felé irányított kérés alkalmával. A sütiket maga a webszerver hozza létre a böngésző segítségével az Ön gépén, ahol azok egy elkülönített könyvtárban kerülnek tárolásra. A cookie fő célja, hogy lehetővé tegye webszerverünk számára, hogy a felhasználó számára egyediesített weboldalakat tegyen elérhetővé.

A DH Dental Kft. harmadik fél hirdetők szolgáltatásait veheti igénybe marketingkommunikációnk optimalizálása céljából. A harmadik fél hirdetők cookie-kat használhatnak a hirdetések hatékonyságának mérése és a hirdetések tartalmának egyéniesítése céljából.

A weboldal a Google Inc. („Google”) Google Analytics rendszerét használja a látogatottság elemzésére. A Google Analytics rendszere cookie-kat tárol el az Ön számítógépén, ezek segítségével elemzi a honlapunk látogatottságát. A cookie-kban rögzített, honlap látogatottságára vonatkozó adatok (az Ön IP címével együtt) a Google USA szervereire kerülnek átvitelre és letárolásra. A Google arra használja ezeket az adatokat, hogy az Ön honlap-látogatási szokásait kiértékelje, jelentéseket állítson össze ezekről a honlap üzemeltetője számára, valamint arra, hogy egyéb, a honlap és az internet használatával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtson. Törvényi előírás, vagy alvállalkozói adatfeldolgozás esetén a Google harmadik személy részére is átadhatja a látogatottsági adatokat. A Google soha nem kapcsolja össze az Ön IP címét a Google más adataival.

Önnek a böngészője beállításainak megváltoztatásával lehetősége van az Ön által meglátogatott weboldalakon engedélyezni vagy tiltani a cookie-kat. Kérjük, nézze át a böngésző használati útmutatóját annak értekében, hogy módosítani tudja böngészője beállításait vagy törölhesse a cookie-kat. Felhívjuk figyelmét, hogy cookie-k tiltása esetén bizonyos elemek és a weboldal teljes funkcionalitása nem lesz elérhető.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy kérése van a jelen adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi címen. Ugyanígy léphet kapcsolatba velünk, ha tájékoztatást kér a weboldalon keresztül gyűjtött adatairól, vagy kéri az információ helyesbítését, zárolását vagy törlését.

DH Dental Kft.
1022 Budapest
Bimbó út 9.
Magyarország

E-mailcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 1 316 99 18

Az adatkezeléshez való hozzájárulás önkéntes. Abban a nem várt esetben, ha a Személyes Adatokkal kapcsolatos jogokat megsértik, Ön a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy bírósághoz fordulhat. Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 13-17. és 30. alfejezetei tartalmazzák.