Keressen minket!

Rendelőnket DH Dental fogászati és szájsebészeti centrumként alapítottuk 2003-ban Budapesten. Négy székes rendelőintézetünk a város budai oldalának szívében, kitűnő megközelíthetőség mellett várja a hazai és külföldi pácienseket. Intézetünk nagy hangsúlyt fektet a külföldi páciensek igényeinek kiszolgálására, mind az ellátás, mind az ezzel kapcsolatos adminisztráció és biztosítási térítéssel kapcsolatos ügyintézés tekintetében felkészültek vagyunk az Európa számos országából érkező páciensek legmagasabb szintű kiszolgálására.

Rendelőnkben öt tapasztalt orvos, négy asszisztens és két koordinátor dolgozik azon, hogy a páciensek számára otthonos és nyugodt körülmények között nyújtson világszínvonalú fogászati és szájsebészeti kezelést.

Fontosabbnak tartjuk a minőséget a mennyiségnél, nem célunk tömegeket kiszolgálni. Ez az ars poetica teszi lehetővé számunkra, hogy minden egyes páciensünkkel megfelelő időt tölthessünk a beavatkozás előtti konzultáció és az ezt követő kezelések során. Pácienseink hosszú távú elégedettsége érdekében szakmai szemmel közelítjük meg az egyes eseteket, miközben az egészséges fogsor megőrzése, illetve helyreállítása a pácienseink igényeinek és kényelmének maximális figyelembevétele mellett történik. A leginkább megfelelő fogászati és esztétikai megoldás érdekében nálunk mindenki személyre szabott kiszolgálásban részesül, s így mi is a legjobb szakmai tudásunk szerint, lelkiismeretesen végezhetjük munkánkat.

Rendelőnkben évtizedes rendelői és oktatói gyakorlattal rendelkező orvosok és asszisztensek látják el pácienseinket nyugodt, kellemes környezetben. A legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk a gyógyításban, köszönhetően a folyamatos szakmai képzéseknek, a rendszeres kutatómunkának, valamint a legmagasabb minőségű eszközökkel és anyagokkal felszerelt rendelőinknek.

Vezető orvosaink szaktekintélynek számítanak a szájsebészet és a fogászati beavatkozások különböző területein. Az elmúlt 10 évben több száz tanulmányt és publikációt közöltek, elhivatottságuk jegyében a magánpraxis mellett a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Fogászati és Szájsebészeti Rendelői betegellátásában, ügyeleti feladataiban illetve az orvostanhallgatók szájsebészeti oktatásában, fogorvosok szakmai továbbképzésében is részt vesznek.

Orvosaink csapatmunkában a pácienseink időbeosztását figyelembe véve végzik munkájukat, előtérbe helyezve a betegek érdekeit, a stressz- és fájdalommentes gyógyítást.

A DH Dental fogászat és szájsebészet tudományos publikációinak listája

Tudjon meg többet a DH Dental Europe-ról és orvosainkról!

Tovább ›

Ismerje meg a minőség garanciáit rendelőnkben!

Tovább ›

Fogászati kezeléseink eredményei képekkel.

Tovább ›

Ingyenes állapotfelmérést követően egyéni árajánlatot készítünk.

Tovább ›