Keressen minket!

Állapotfelmérés

Állapotfelmérést érdemes évente végezni, míg ismert panaszok, kiterjedtebb fogászati problémák esetén félévente. Egyedi esetekben, kiterjedt fogínybetegségnél 3 havonta javasoljuk a vizsgálatot.

Fogkőeltávolítás

A fogak felszínén, az íny alatt kialakult lerakódásokat, elszíneződéseket manuálisan vagy ultrahangos készülékkel távolítjuk el. A kezelést polírozással fejezzük be.

Gyökérkezelés

A fogak belsejében található ereket, idegeket tartalmazó kötőszövet különböző külső hatások ( fogszuvasodás, nagy méretű tömés, fog eltörése, kopása ) következtében károsodhat. Súlyosabb esetben a folyamat visszafordíthatatlan, és a fog elhalhat, gyulladásos folyamat alakulhat ki a gyökércsúcsok felett a csontban. Ezekben az esetekben a fogakat gyökérkezeléssel tudjuk megmenteni.

Tudjon meg többet a DH Dental Europe-ról és orvosainkról!

Tovább ›

Ismerje meg a minőség garanciáit rendelőnkben!

Tovább ›

Fogászati kezeléseink eredményei képekkel.

Tovább ›

Állapotfelmérést követően egyéni árajánlatot készítünk.

Tovább ›

×

Kedves Pácienseink !

A jelenlegi, koronavírus okozta krízishelyzet ellenére kollégáink továbbra is az Önök rendelkezésére állnak emailben és telefonon. Rendelőnkben, a kezelőorvosokkal egyeztetve, egyedileg megbeszélt időpontokban sürgősségi ellátást végzünk. Kérem, forduljon hozzánk bizalommal fogászati problémájával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a 06.31.785.62.29. és a 06.1.316.99.18.-as telefonszámokon.

DH Dental