Keressen minket!

Az esztétikai fogászat célja az egészséges, harmonikus fogazat kialakítása pácienseink igényeinek megfelelően. Kezeléseink során a lehető legkisebb mértékű beavatkozással igyekszünk elérni az eredetihez hasonló vagy annál jobb, esztétikusabb állapotot. A fogak helyreállítása érdekében esztétikai töméseket, porcelán héjakat és koronákat alkalmazunk.

Esztétikus fogtömések

A szuvasodott fogat esztétikus fogtöméssel, fájdalommentes módszerrel állítjuk helyre, a fog színével megegyező színű töméssel, így külső szemlélő számára nem észrevehető a tömés. Rendelőnkben a világ vezető tömőanyag gyártó cégeinek termékeivel dolgozunk.

Fogbetétek (inlay/onlay)

Az inlay kisőrlő vagy nagyőrlő fogak nagyobb méretű szuvasodása esetén alkalmazott tömésfajta, melynek előnye, hogy tartós, jól védi a fogat, valamint nem zsugorodik, így esztétikailag tökéletesebb eredmény születik, mint az esztétikai tömés esetén. Ha a fog rágófelszínének több mint fele hiányzik, kiterjesztett méretű betétet, onlay-t alkalmazunk.

Héjak

Sérült, esztétikailag hátrányos, mosolynál látszódó frontfogak és a kisőrlő külső felszínének fedésére szolgáló módszer. Ezzel a módszerrel a fog külső felszínét tömőanyaggal vagy valamilyen porcelánleplezéssel fedjük.

Fogfehérítés

Az eljárással a sötétebb árnyalatú fogakat több árnyalattal világosabbá tudjuk tenni. Fogkő-eltávolítással és polírozással kötjük össze, hogy a fehérítés hatékonyabb legyen. Megfelelő odafigyeléssel a kezelés után is sokáig meg tudja őrizni fogai fehérségét!

Tudjon meg többet a DH Dental Europe-ról és orvosainkról!

Tovább ›

Ismerje meg a minőség garanciáit rendelőnkben!

Tovább ›

Fogászati kezeléseink eredményei képekkel.

Tovább ›

Állapotfelmérést követően egyéni árajánlatot készítünk.

Tovább ›