Keressen minket!

Rendelőnket 2003-ban alapítottuk. A város budai oldalának szívében, kitűnő megközelíthetőség mellett várja a hazai és külföldi pácienseket.

Öt tapasztalt orvos, hat asszisztens és négy koordinátor dolgozik azon, hogy a páciensek számára otthonos és nyugodt körülmények között nyújtson világszínvonalú fogászati és szájsebészeti kezelést.

Fontosabbnak tartjuk a minőséget a mennyiségnél, nem célunk tömegeket kiszolgálni. Ez az ars poetica teszi lehetővé számunkra, hogy minden egyes páciensünkkel megfelelő időt tölthessünk a beavatkozás előtti konzultáció és az ezt követő kezelések során. Pácienseink hosszú távú elégedettsége érdekében szakmai szemmel közelítjük meg az egyes eseteket. Az egészséges fogazat megőrzése, illetve helyreállítása a pácienseink igényeinek és kényelmének maximális figyelembevétele mellett történik. A leginkább megfelelő fogászati és esztétikai megoldás érdekében nálunk mindenki személyre szabott kezelésben részesül, s így mi is a legjobb szakmai tudásunk szerint, lelkiismeretesen végezhetjük munkánkat.

Rendelőnkben évtizedes rendelői és oktatói gyakorlattal rendelkező orvosok és asszisztensek látják el pácienseinket nyugodt, kellemes környezetben. A legmodernebb eljárásokat alkalmazzuk a gyógyításban, köszönhetően a folyamatos szakmai képzéseknek, a rendszeres kutatómunkának, valamint a legmagasabb minőségű eszközökkel és anyagokkal felszerelt rendelőinknek.

Vezető orvosaink szaktekintélynek számítanak a szájsebészet és a fogászati beavatkozások különböző területein. Az elmúlt 10 évben több száz tanulmányt és publikációt közöltek, elhivatottságuk jegyében a magánpraxis mellett a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Fogászati és Szájsebészeti Rendelői betegellátásában, ügyeleti feladataiban illetve az orvostanhallgatók szájsebészeti oktatásában, fogorvosok szakmai továbbképzésében is részt vesznek.

Orvosaink csapatmunkában a pácienseink időbeosztását figyelembe véve végzik munkájukat, előtérbe helyezve a betegek érdekeit, a stressz- és fájdalommentes gyógyítást.

A DH Dental fogászat és szájsebészet tudományos publikációinak listája

Tudjon meg többet a DH Dental Europe-ról és orvosainkról!

Tovább ›

Ismerje meg a minőség garanciáit rendelőnkben!

Tovább ›

Fogászati kezeléseink eredményei képekkel.

Tovább ›

Állapotfelmérést követően egyéni árajánlatot készítünk.

Tovább ›

×

Kedves Pácienseink !

A jelenlegi, koronavírus okozta krízishelyzet ellenére kollégáink továbbra is az Önök rendelkezésére állnak emailben és telefonon. Rendelőnkben, a kezelőorvosokkal egyeztetve, egyedileg megbeszélt időpontokban sürgősségi ellátást végzünk. Kérem, forduljon hozzánk bizalommal fogászati problémájával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a 06.31.785.62.29. és a 06.1.316.99.18.-as telefonszámokon.

DH Dental