Keressen minket!

Orvosok

Dr. Decker Iván

A DH Dental Europe vezető orvosa, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szakterülete az implantáció, csontpótló műtétek, szájsebészeti műtétek, esztétikai fogászat, melyeket nemzetközi színvonalon végez. Franciául anyanyelvi, angolul társalgási szinten beszél.

Tovább ›

Dr. Huszár Tamás

A DH Dental Europe vezető orvosa. Szakterülete az implantáció, csontpótló műtétek, szájsebészeti műtétek, esztétikai fogászat, melyeket nemzetközi színvonalon végez. 2001-ben PhD-t, 2014-ben med. habil. fokozatot szerzett, tudományos munkáit azóta is folytatja a szájsebészet szakterületén. Angolul folyékonyan, franciául társalgási szinten beszél.

Tovább ›

Dr. Nagy János

Rendelőnkben az esztétikai fogászat és konzerváló fogászat területén dolgozik, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelően. Angol és orosz nyelven folyékonyan, franciául társalgási szinten beszél.

Tovább ›

Dr. Sárig Edvin

Rendelőnkben az esztétikai fogászat és konzerváló fogászat területén dolgozik, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelően. Angol és román nyelven folyékonyan beszél.

Tovább ›

Dr. Szárkiszján Edina

Rendelőnkben az esztétikai fogászat és konzerváló fogászat, parodontológia területén dolgozik, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelően. Angol, német és francia nyelven folyékonyan beszél.

Tovább ›

Asszisztensek

Császár Katalin

Rendelőnkben 2004 óta dolgozik; betegeink csak elismeréssel nyilatkoznak róla. Fogászati asszisztensi és dentálhigiénikusi szakképesítéssel rendelkezik. Társalgási szinten beszél franciául és románul. Részt vesz a betegkoordinátori munkában is.

Tovább ›

Csonka-Szász Emese

Rendelőnkben 2014 óta dolgozik; több, mint 15 éves tapasztalattal, magas színtű szaktudással rendelkezik. Fogászati asszisztensi és dentálhigiénikusi munkaköre mellett rendelőnk vezető asszisztensi feladatait is ellátja.

Tovább ›

Nyers Viktória

Rendelőnkben fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként dolgozik 2017 óta. Vidám, megbízható, munkájára igényes munkatárs. Angol nyelven társalgási szinten beszél.

Tovább ›

Koordinátorok

Kozma Zsuzsanna

A magyar, francia és angol nyelvű betegeink koordinálását végzi rendelőnkben 2010 óta; több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Felsőfokon beszél franciául és angolul.

Tovább ›

Temesi Szandra

Rendelőnkben 2012 óta dolgozik, magyar és külföldi páciensek koordinátoraként. Felsőfokon beszél franciául és angolul.

Tovább ›

Alekosz Mária

2018 óta dolgozik rendelőnkben, magyar és francia páciensek koordinálását végi.

Felsőfokon beszél franciául.

Tovább ›

Gera Balázs

2018 óta dolgozik nálunk,  a magyar, francia és angol nyelvű betegeink koordinálását végzi rendelőnkben. Anyanyelvi szinten beszél franciául és felsőfokon angolul.

Tovább ›

Tudjon meg többet a DH Dental Europe-ról és orvosainkról!

Tovább ›

Ismerje meg a minőség garanciáit rendelőnkben!

Tovább ›

Fogászati kezeléseink eredményei képekkel.

Tovább ›

Állapotfelmérést követően egyéni árajánlatot készítünk.

Tovább ›