Keressen minket!

Orvosok

Dr. Decker Iván

A DH Dental Europe vezető orvosa, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szakterülete az implantáció, csontpótló műtétek, szájsebészeti műtétek, esztétikai fogászat, melyeket nemzetközi színvonalon végez. Franciául anyanyelvi, angolul társalgási szinten beszél.

Dr. Huszár Tamás

A DH Dental Europe vezető orvosa. Szakterülete az implantáció, csontpótló műtétek, szájsebészeti műtétek, esztétikai fogászat, melyeket nemzetközi színvonalon végez. 2001-ben PhD-t, 2014-ben med. habil. fokozatot szerzett, tudományos munkáit azóta is folytatja a szájsebészet szakterületén. Angolul folyékonyan, franciául társalgási szinten beszél.

Dr. Nagy János

Rendelőnkben az esztétikai fogászat és konzerváló fogászat területén dolgozik, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelően. Angol és orosz nyelven folyékonyan, franciául társalgási szinten beszél.

Rendelőnkben az esztétikai fogászat és konzerváló fogászat területén dolgozik, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelően. Angol és román nyelven folyékonyan beszél.

Rendelőnkben az esztétikai fogászat és konzerváló fogászat, parodontológia területén dolgozik, a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak megfelelően. Angol, német és francia nyelven folyékonyan beszél.

Tudjon meg többet a DH Dental Europe-ról és orvosainkról!

Tovább ›

Ismerje meg a minőség garanciáit rendelőnkben!

Tovább ›

Fogászati kezeléseink eredményei képekkel.

Tovább ›

Állapotfelmérést követően egyéni árajánlatot készítünk.

Tovább ›